en

Shatili-Pshav-Khevsureti National Park Visitors Center

871 m²

Dusheti Region, Village of Shatili

2015-2016

Visitor Centre

Completed

Project Team

Artstudio Project

G.Sulaberidze, Ch.Khosiauri, M.Khimshiashvili, G.Chirakadze, K.Vachadze

Design site is located adjacent to the village of Shatili, between the motor road and the river Arghuni, covering 3217m2 area. The territory is not flat, difference between levels totals 4,5-5m.

Design object presents to be 2-storey building; access to 1st floor, accommodating exhibition hall, is possible from motorway, while to -1 floor from rear yard side of visitors’ center, which is at lower level in comparison with motorway due to the existing relief. Various function zones such as camping, picnic, walking -will be arranged in yard. Building’s covering, asymmetric layout and used finishing materials are response to local landscape and existing environment.

 

Go Back