en

Concert Hall in Kojori

0

Kojori

2014

Mixed Use

Concept

Presented architectural concept envisages arrangement of concert hall in Tbilisi surroundings, in green area south to Tsavkisi Veli. It will be a part of “Bioli-Wellness” recreation complex. According to resort’s development program, concert hall is planned to serve main contingent of guests and accordingly, it’s located in the vicinity of hotel-cottages. Design concept has been elaborated with account to existing natural landscape and environment and also according to resort infrastructure, defined under the development program. Due to the high requirements of emotional and physiological comfort set by “Bioli-Wellness”, special attention is given to convenient and effective orientation of concert hall and its functional zone towards Tbilisi. Glazed facades from three sides serve for visual integration of the facility with landscape environment; fourth façade is a sloped roof, merged with relief, presenting in its part “green cover”. Design building in plan is a rectangular, functionally divided into two zones: one accommodating audience space (arranged in terrace manner) and other – concert hall, located at comparatively low level, at north-east

 

Go Back